ВЕРБСЬКА
сільська рада Дубенського району Рівненської області

Пишаємось нашими земляками

Зустріч учасників АТО із школярами

Сьогодні Україна переживає найбільше випробування в своїй новітній історії - збройну боротьбу за незалежність та територіальну цілісність. У цій війні ми вже маємо загиблих і поранених, проте маємо і першу історичну перемогу - згуртовану націю, яка готова боротися за свої національні та політичні права. Вперше за довгі десятиліття Україна може опертись на широку підтримку своїх громадян, адже захищати свою державу зголосились мешканці всіх, без винятку, областей нашої держави. Серед захисників Батьківщини також є й уродженці та мешканці нашої сільської ради.

Важливо не змарнувати такий історичний момент і докласти всіх зусиль, щоб кров, пролита нашими бійцями, стала не лише жертвою в ім'я цілісності країни, але й ферментом, який об'єднає українську державу та українську націю, мобілізує українське суспільство до реалізації амбітних завдань новітнього державотворення.

Водночас, дуже важливою складовою підняття морального духу військовослужбовців є віра і впевненість у тому, що держава не забуде про них, їх жертовність буде пошанована, а односельчани будуть з гордістю згадувати їхні імена.

Хочеться висловити слова подяки та шани  нашим односельцям, які захищали і продовжують захищати територіальну цілісність нашої держави, а саме:

добровольцям:

 -         Савчуку Михайлу Васильовичу;

-         Максімову Ярославу Олексійовичу;

 
мобілізованим військовозобов’язаним: 

-         Юрчуку Сергію Володимировичу;

-         Гринькевичу Віталію Віталієвичу;

-         Петронюку Роману Станіславовичу;

-         Найчуку Роману Миколайовичу;

-         Ліщуку Анатолію Миколайовичу;

-         Гуцману Володимиру Вікторовичу;

 

контрактникам військової служби: 

-         Тихонову Олегу Олександровичу;

-         Калошкіну Михайлу Борисовичу;

-         Трачуку Володимиру Михайловичу;

-         Момотюку Василю Володимировичу;

-         Карпюку Олександру Олександровичу;

-         Бруяка Олексію Івановичу;

-         Бусецькому Віталію Вікторовичу;

-         Новосаду Олександру Миколайовичу. 

Від початку збройних протистоянь українські військовослужбовці неодноразово демонстрували свою відвагу, мужність та військові вміння у боротьбі з ворогом, чимало солдатів та офіцерів проявили особистий героїзм, їхні вчинки можуть і мають стати взірцем для усього українського народу, є важливим прикладом для виховання майбутніх поколінь. 

Пишаємось нашими земляками!